Sinodeen®

The innovation for fresh air

Sinodeen

Wat vooraf ging …

Tijdens het onderzoeken van natuurlijke moleculen werden zogenaamde macro-moleculen ontdekt, waarvan de structuur holle ruimten bevatte, tussen de verschillende atoomgroepen.

Deze macro-moleculen worden chlatrates genoemd. Holger Meyer ontdekte deze specifieke moleculen aan het begin van de jaren zeventig tijdens het werken met plantenextracten, etherische olie en andere organische stoffen. Hij herkende het potentieel en ontwikkelde een effectief luchtreinigingssysteem dat giftige en geurende stoffen uit de lucht kan adsorberen.

Sinodeen®

De individuele Sinodeen® “luchtfilters” worden via airconditioningsystemen of aërosolen in de lucht geïnjecteerd en fungeren als een actieve vangers van giftige en geurende stoffen, met behulp van de technologie van de clathraten.

Giftig?

De clathrates treden niet in een chemische reactie met de geadsorbeerde stoffen. Ze worden meegenomen door de natuurlijke luchtstroom en worden biologisch afgebroken. Vanwege hun grootte kunnen clatraten niet in de luchtmembranen van de longen van mensen terechtkomen en daarom niet schadelijk zijn voor de gezondheid.

Sinodeen® is beschikbaar als luchtreiniger met een direct effect of een langetermijneffect. Probleem specifiek wordt Sinodeen® ingezet en gebruikt.

Schema Sinodeen

Werkwijze

Holger Meyer ontwikkelde, na jaren van intensief onderzoek, een speciaal product voor luchtzuivering, dat geuren en verontreinigende stoffen kan adsorberen en dus niet enkel maskeren.

Productenrange

  • SINODEEN® L
  • SINODEEN® S

  • SINODEEN® N

The innovation for fresh air

SINODEEN®

Air Cleaning & Management ontwikkelt, produceert en distribueert unieke luchtreiniging producten op basis van een speciale biologische technologie. Deze producten worden op de markt gebracht onder de naam: Sinodeen®.